dilluns, 16 d’abril del 2018

Projecte per un caramel sostenible: demà a la FAC

Demà dimarts, a l'assemblea de la FAC, explicarem a les entitats vilanovines el projecte per una caramel sostenible. Aquest projecte, impulsat conjuntament per La Vinagreta i la FAC, es va presentar el passat 24 de Novembre durant la projecció del documental Trashed, que tancava el cicle del Docs for Action 2017.

Des d'aleshores no hem parat de reunir-nos i de treballar: hem recollit dades, hem fet recerca d'alternatives al plàstic, ens hem posat en contacte amb experts, ajuntament, distribuïdors,.... I ara, per fi, engegarem oficialment la campanya, que amb diferents mesures i des de diferents fronts, pretén aconseguir un carnaval més sostenible, una comparsa més respectuosa amb l'entorn, que no aboqui als carrers i al mar tones de plàstic i parafines dels embolcalls del caramels.

Anirem donant més detalls a mesura que avanci la campanya. Per aconseguir el nostre objecitu necessitem conscienciar als comparsers i comparseres que un caramel més sostenible és un benefici per ells, per la festa i per la vila, i per això  necessitem la complicitat d'entitats, administració, comerços i ciutadania.

Estigueu atents i atentes, us necessitarem.

Descarregueu el prospecte informatiu en format PDF per a fer-ne difusió.