dilluns, 12 de novembre del 2018

Projecció del documental FOOD COOP

El proper divendres 16 de novembre a les 20:30h al Teatre Principal, La Vinagreta tanca el cícle de documentals DFA2018 sobre consum, mediambient i activisme, amb la projecció del documental:

Food Coop 
(Thomas Boothe, Maellanne Bonnicel, 2016, França/EUA, VOSE, 97′). 

La revolució dels supermercats cooperatius! 

Food Coop ens explica la història i el funcionament quotidià d’un supermercat cooperatiu del barri de Brooklyn que, des de 1973, compta amb més de 16.000 persones sòcies. Ubicat a Nova York, els principis bàsics de Park Slope Food Coop són simples: cadascun dels seus membres treballa unes hores per guanyar-se el dret a comprar el millor menjar de Nova York a uns preus increïblement baixos. A través del documental, veurem com aquesta entitat cobra vida i es converteix en un potencial de canvi genuí, demostrant, a més, com la manera de participar en la cooperativa suposa una experiència de democràcia visceral per a les persones que en formen part.

Després de la projecció de documental s’obrirà un espai de debat amb tots els assistents. Ens acompanyarà la Nuria Vega, coordinadora del projecte Mercat Cooperatiu Ecològic, una iniciativa impulsada des de la cooperativa Opcions Consum Responsable i Quèviure i que té entre els seus objectius crear i enfortir un mercat social al llarg del territori i consolidar cadascuna de les entitats implicades al voltant del consum cooperatiu. Aquest projecte s’emmarca en la convocatòria singulars de promoció de l’Economia Social i Creació de Cooperatives 2018.

L’entrada té un preu de 5 € // 3€+2turutes // 4€ socis del Cineclub Sala1.

Us hi esperem!

Més informació: docsforaction.org


Ajuda’ns a difondre: comparteix l’esdeveniment, la pàgina de facebook i tuiiteja @DocsForAction #DFA2018.