dimarts, 15 de desembre del 2015

Taller de cuina de novetats al Centre Cívic La Geltrú, tot un èxit!

La secció de cuina va debutar el passat dissabte 12 de desembre al Centre Civic de la Geltrú.  L'objectiu era ensenyar plats amb els nous ingredients que aportaran els tres nous distribuïdors: Algamar, Hifas da terra i Superalimentos Mundo Arcoiris.
El taller va donar el tret de sortida a les 10 del matí on la Ana Julia va  a ensenyar-nos a cuinar unes barretes energetiques veganes baixes en sucre per aixecar l'energia d'una forma duradora.
L'Axel va ensetar els món dels bolets fent 2 plats pel dia a dia d'excel.lents propietats, una crema de bolets destacant els Shiitake i un patè de bolets. En Josh va deleitar-nos amb unes  mini pizzes cosmiques crudiveganes ideals per aquestes festes. La Susana va obsequiar-nos amb dues receptes d'algues per una banda un pate d'algues i miso i per una altra una amanida d'encurtits i algues per llepar-se els dits.
I per finalitzar la Lu va fer-nos una altra amanida d'algues i uns Nori Rolls cruidivegans. No patiu els que no vau poder assistir, totes les receptes les podeu trobar al super dossier.
El taller va acabar sobre les 13:30h amb la panxa ben plena i el cap ple de noves d'idees. Podriem dir que va ser un taller molt dinàmic on el riure i les ganes d'aprendre van deixar als organitzadors amb ganes de repetir l'experiència.
Per acabar, agraïr a tots els asistens, que no erem pocs, i a la secció de cuina, l'organització d'aquests actes.
A pel següent!

Notícia escrita per na Lourdes Roca.